onsdag 26. november 2008

Mimrekveld


Vi som drar på hagetur med IngerLise en gang i året har begynt med mimrekvelder noen måneder etterpå. Vi har også fått oss en 'hoff-fotograf' som tar flotte bilder som hun både presenterer og selger. Ikveld var det en slik mimrekveld, også for andre interesserte, og det er alltid moro å møte hverandre igjen. Litt kaffe og småprat først, og så bare sitte og la bildene frembringe mange gode minner. En fin ide som vi anbefaler andre hagelag å gjøre.

Ellers var vi i Ayr i Skotland på julehandel i helgen, ikke mye hagerelatert, men også her sto enkelte roser fremdeles, noe stemor og en busk med rosa blomster, som kanskje kunne være en krossved, eller noe. Duftet nydelig gjorde den også.

Frølisten fra Alpine Garden Society lå i postkassen da jeg kom hjem, så da er det lesestoff for meg en stund. Lurer faktisk på om jeg skal så noen forskjellige rogn, de kan jo plantes på hytta, og de vokser vel forholdsvis fort. !! Ellers var det en utrolig mangfoldig liste, må nok bruke hyttehelgen til fordypning.

Ingen kommentarer: