mandag 13. april 2009

Etter påske

Vi venter på gjester
Oscar
Måltrost eller svarttrost
Flaggspett
Etter en hektisk påske på hytta uten netttilgang(abstinenser) er jeg på plass igjen. Påsken ble en tid med familie og venner som kom og gikk, og det er hyggelig at vi er verd å besøke. Dessverre ble det et plutselig dødsfall i familien , og vi dro hjem en dag tidligere enn planlagt.

Denne påsken ble preget av min nye fotointeresse, og da spesielt fugler. Jeg observerte bjørkefink for første gang der oppe, men den er visst vanlig, bare at jeg ikke har sett den før !! Og så kom linerla, da er det vår ! Ellers var det en flokk bokfinker, svarttrost, grønnsisik, grønnfink, kjøttmeis, toppmeis, spettmeis, brunsisik (ny), og granmeis. Utvalget er interessant, men vanlige.

Hjemme hadde hagen eksplodert, der det var snø for en uke siden, blomstret krokus, klosterklokker, snøklokken, iris, juleroser og eranthis. Det ligger mye rusk og rask i bedene som må fjernes så løkblomstene får strekt seg litt, men det regner ganske bra, så jeg får vente til oppholdsværet kommer. Og snegler har jeg ikke rukket å se etter, heller ikke liljebiller. Det er en herlig tid som kommer, og jeg som kan nyte den i fulle drag som pensjonist !!

3 kommentarer:

Olive Tree sa...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

Marit sa...

Så bra at så mye blomstrer hos deg da! Her ligger snøen i nesten hele hagen, så jeg venter utolmodig på at den skal bli borte.
Kos deg som pensjonist fremover!

Mari sa...

Brunsisik den var ny! Spennende med nye arter :) Kos deg med pensjonisttilværelsen :)