tirsdag 20. oktober 2009

Ny PC

Min hvite 'Nakne jomfru' står fortsatt og pynter opp i det hvite hjørnet !!

Har idag fått ny Pc, det vil si en av min datters avlagte, hun driver et firma, og bytter ut maskiner fra tid til annen. Nå vet ikke jeg om Acer er bedre en HP, men jeg får prøve. Min gamle går til min kommende svigersønn. Det ble en dag foran skjermen, selv om jeg hadde store planer om rydding på loftet. I morgen, kanskje !!!!

Hagen har gått inn i hvilemodus, må rydde i bilder fra hagesesongen, også. Lukter litt på en annen måte å lagre bildene mine på. Skal på fototreff i morgen, og må lufte tanker omkring dette.

4 kommentarer:

Mia sa...

Jeg kjøpte ny PC forrige måned, en Acer, og foreløbig kan jeg ikke klage. tiden får vel vise om det er et dumt valg. En naken jomfru, lurer på om det er 'tidlösa'.. uansett er hun vakker der hun står :)

Petunia sa...

Rosa fungerer veldig flott her inne hos deg. Jeg er personlig ikke så glad i rose - eller jeg var ikke så glad i det, men jeg har begynt å like det mer.
Kjekt med dy PC da!
Jeg hadde Acer før og HP nå. Kan anbefale begge deler. Skal snart kjøpe meg ny, og hv adte blir, har jeg ikke bestemt meg for. Tro jeg får mer for pengene hvis jeg velger en Acer:)

Margrethe sa...

Gratulere med ny pc. Det blir alltid litt styr av sånne utskiftninger. Og rydding av bilder er jo også en tidkrevende sak.
Nydelig jomfru du har der. Måtte inn og kommentere den i hvert fall, selv om øynene mine nå neste faller igjen.

Mari Anne sa...

Naken jomfru, og høstkrokus er noe som så avgjort mangler i min hage. Hvor får du tak i dem?

Jeg ønsker meg ny PC, men gruer for flyttesjauen fra den gamle. Marerittet er at denne bryter sammen før jeg får tatt backup på alt som er her.