tirsdag 8. mars 2011

Såing av stauder og sommerblomster
Ikke at jeg skal til å så, men det var emnet i Porsgrunn Hagelag i går kveld. Vi fikk besøk av Vidar Gunnarsen, leder av Nøtterøy Hagelag, til å gi oss noen tips om såing av stauder og sommerblomster, samtidig viste han bilder fra sitt paradis av en hage. Dit må vi, en gang !!! Han har et utrolig utvalg av stauder i hagen sin, og bruker sommerblomster som kant rundt alle bedene sine. Tidligere brukte han lobelia, men har gått over til Ageratum (blåkorg), og det var vakkert med slike kanter. Mye jobb når såååå mange planter skal såes, prikles og plantes ut, men tydeligvis vel verdt det !! Det kom frem at de begge var interessert i hagen, da blir jo alt endel enklere sånn jobbmessig. Nøtterøy Hagelag har egen hjemmeside, det har også foredragsholderen.

Kaffekomiteen vår hadde sørget for hjemmebakte kaker også denne gang, og de smakte godt til kaffen. Blant gevinstene denne kvelden var noen poser staudefrø, gitt av en hagevenn, men jeg vant ingen, dessverre.

3 kommentarer:

Marit sa...

Det så ut til å ha vært et hyggelig møte. Jeg har møtt Vidar flere ganger, og han er en kunnskapsrik mann. Hagen hans er nok et flott syn ja.

Relimon sa...

Ja, det var et hyggelig møte! Og det frister med en hagevandring hos Vidar, ja! Tror det må beregnes god tid......! :D

HansHB sa...

Liker-liker-liker kaker...
Ha en flott 8.marskveld!