torsdag 14. april 2011

Første sommerdag ...


Sommer meg her, og sommer meg der... minus 3 grader er vel ikke akkurat sommerlig, men snøen er borte, og det spretter litt av hvert opp av jorda. Har jevnet litt av jordhaugene etter jordrottene sist sesong, men vet jo ikke om de er der nå. Liker ikke slike underjordiske dyr i bedene mine !!!!

Skrev nettopp referat fra siste innehagemøte i vår, men ikke lett å skrive referat når det var en stor skuffelse. en representant fra Rom Hagemiljø i Vestfold skulle fortelle om Klematis, Roser og Stauder. Bildene av klematis var hentet fra en katalog, rosebilder var heller fraværende, og det eneste staudebildet var fra en liten, veldig liten, hagedam. Fem nyheter av Klematis, kanskje de ikke er så bra som de var før ??? Jeg har alltid synes at dette Hagesenteret har vært en opplevelse å komme til, både roser og klematis har vært i stort mangfold. Ikke spesielt billig, men flotte planter. Hjemmesiden er også veldig bra. Må nok ta meg en tur, bare for å sjekke.
Men først må varmen/sommeren komme !!!!!

4 kommentarer:

Mari Anne sa...

Jeg har også oppdaget at hagelagsmøtene var bedre før, men i mitt tilfelle skyldes det heller at jeg er blitt mer kresen enn jeg var.

Du får spre budskapet til andre hagelag, slik at Rom sender en bedre representant neste gang.

Marit sa...

Hmmmm, vi skal ha besøk av ROM hagemiljø til høsten som skal fortelle om samme emne. Kanskje dere kunne gi ROM en tilbakemelding? Det er jo i deres interesse også at folk blir fornøyd. Hagesenteret er veldig bra ja.

Parkvegens Hageglede sa...

Jeg må visst skaffe meg flere tidligblomstrende planter i hagen. Nydelige blåfarger hos deg. Molde og Omegn Hagelag hadde foredrag med Dag Lyngar i går kveld. En fantastisk mann med mye kunnskap, sjarme og humør. Bygartneren viste dessuten flotte bilder fra Molde. Det er sånne foredrag vi trenger. Ta kontakt med de ansvarlige slik at ROM får ordnet opp.. Ønsker deg en fin Påske.

Vivishagerom sa...

Herlige vårblomster og velkommen skal dem være. Det er en herlig tid vi møter nå og vi må passe på å nyte den på best mulig måte!
Ønsker deg en flott påske!