onsdag 4. mai 2011

Årets plantebytte
Årets plantebytte i Porsgrunn Hagelags regi ble avviklet i ettermiddag på Mule Varde i et ikke akkurat plagsomt varmt vær. 'Istida' har kommet tilbake, men det sies at det er dette som er normalt !!! Mange planter fant nye eiere, og det smakte med kaffe , som jeg måtte 'bomme' (siden jeg ikke hadde tatt med selv) , vi kunne heldigvis sitte inne !!!. Jeg skulle ikke ha noe som helst, men jammen hadde en hagevenn tatt med noen tidligpoteter, og det var nettopp det jeg trang !!!! Og noen snøklokker, og en dyp rosa Bergenia kan jeg vel alltids få plass til på hytta !! Og en Rodgersia fant veien ned i min pose !!!! Ja, ja, det var en hyggelig kveldstime med kjempekoselige hagevenner.

2 kommentarer:

Marit sa...

Ja, det er hyggelig med såne plantebytter. plutselig dukker det opp noe som frister. Vi skal ha planteauksjon i hagelaget den 26. mai. Så hvis du føler trang til å besøke oss er du hjertelig velkommen!

Bjørg 47 sa...

Det hadde vært moro, klokken ? Det er liv i Hostaene mine, selv de som bare rakk såvidt å bli satt i jord i potter før vinteren kom. Moro !!!