torsdag 5. mai 2011

Nå kommer de !!!Bildet er Hosta Sum and Substance fra sist sesong, og jeg er spent på hvordan den blir iår. Har flyttet den til et mer solrikt sted, spennende tider i møte.

Å ha Hostadille er ikke såååå lett. Har myst på Plantasjen, men der venter de vel med å selge dem til de får blader !!! Og jeg skal selvfølgelig ikke ha flere !!!! Men fikk tilsendt tre nye fra Zimtrade for et par dager siden, Blue Mouse Ears, Color Glory og Tokudama Flavocicinalis. Så har jeg noen fra i høst som ikke er kommet i jorda, må finne plass til dem etterhvert. Og så kommer det vel en forsendelse til som jeg gleder meg til.Planer legges, planter må flyttes, det er min svake side, men det er nå nødvendig.

3 kommentarer:

Marit sa...

Ja, mine har også begynt å komme opp av bakken, i hvertfall de som står i endel sol.
Rydde plass ja, det må visst jeg også ;-)

Bille sa...

Der lurte du meg :-) Jøss så langt allerede nå, tenkte jeg, uten egentlig å tenke meg om. Synes det er spennende når hostaskuddene kommer, fant mange i feriehagen i det bedet jeg skal grave opp i sommer, burde nok delt planten mens det ennå er vår, men men. De blir jo ganske store etter hvert, og kjekt er det. God helg!

Anne (Moseplassen) sa...

blue mouse ears er veldig søt da. Jeg har heldigvis ikke offisielt hostadilla, men det blir noen her og ja... finfine planter.