fredag 23. mars 2012

Det våres i mars !!

Jo, det ser ut til at våren er kommet allerede !! Nyligen hjemkommet fra Peru, atskillig varmere strøk, så hadde det 'sprutet' opp endel krokus og andre skjønnheter i hagen. gubben hadde ryddet bort mye rusk og rask mens jeg var borte, og endelig har jeg fått skaffet meg disse vakre mørkeblå våririsene. Jeg har tidligere bare hatt Katherine Hodgins, vakre de også, men mer blasse i fargen. Og en liten vakker Bulbodium-sak, nydelig rosa i fargen. Så spørs det hvor langlivete de er !!!

Vi hadde styremøte i går kveld i PG Hagelag, om planlegging av beplantning av bedet inntil husveggen på Mule Varde, vi har påtatt oss ansvaret for også dette bedet. Jeg tok en tur ut i forkant for å se på saken, og skrekk og gru !!! Vårt flotte runde bed så bare ikke ut !!!!! Derfor tar jeg en tur ut idag og rydder litt der, det er jo øyeblikkelig påske, og vi har ikke dugnad før etter påske. siden våren kom 'som julekvelden på kjerringa' , synes jeg det burde ryddes, iallefall littegrann !!!

2 kommentarer:

Marit sa...

Hyggelig å "høre" fra deg i plantebloggen igjen. Det er mye som må gjøres nå på våren og det er mange bed som ikke ser ut inklusive mine. Men sånn er det alltid etter en vinter. Håper å høre mer fra deg angående planter :-)

Margrethe sa...

Så nydelige farger på Iris og Krokus. Og hvilken lykke for oss hagegale når de første vårblomstene kommer oss i møte.
Ellers er jo vår også ruskete bed :-), som frister oss over evne til rydding. Ha en herlig søndag.