torsdag 9. august 2012

Fullt

Jeg vandrer rundt og ser at jeg må engang forstå at det ikke går med floks og hosta. Prosjekter for neste år er allerede på plass i hodet, noen nye ble utført iår, og overskuddsplanter blir hele tida flyttet til hytta. Sneglene er jo et problem, men til nå har jeg greid å holde dem i sjakk. Dette bedet er det egentlig nok med floks, astilber og en hosta i hver ende. Og så er det kuleprimula om våren, og så må jeg få ned noen tulipaner der også. disse kuleprimulaene har jo så digert bladverk etterhvert, at de kveler mye som står i nærheten. Sukk. Og nå blir hagen stående tre uker alene, for nå er det vår tur til å dra til utlandet=Storbritannia.

7 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er kjempe fint når det blir fullt og frodig, synes jeg!

Ha en fin kveld! Klem

Parkvegens Hageglede sa...

Jeg er ganske Tøff med å fjerne bladverk fra kuleprimulane. Lar noe stå igjen midt i tua. Og da går det så bra så...

Marit sa...

Ja, det blir fort fullt i bedene av en eller annen grunn. Men det blir flott og frodig også. Ha en fin helg!

Lunalei ;-) sa...

synes også det er flott og frodig når det blir fullt i bedene!!!
Det blir nok deilig med ferie, jeg er straks ferdig med min Gulp....Riktig god tur!
Lunalu

Anonym sa...

Det vokser og gror flott hos deg. Så godt du greier å holde snilene i sjakk tross dine mange hostaer. Her måtte jeg grave opp mine. Får finne på noe annet til året,tror jeg. God søndag!

Margrethe sa...

Om våren ser det litt "magert" ut, men når sommeren er på hell bugner det over alt :-). Men det er jo bare flott og frodig!
Godt er det likevel å ha planer for neste år. Prosjekter trenger vi. Ha en flott ferie, og glem hagen for en stund.

krepsemor sa...

Jeg syns også det er flott når det blir fullt i beda, for da får ikke ugresset utvikle seg! Jeg er også påpasselig med å fjerne bladverk når det truer med å kvele naboene! Hosta deles i stor stil, men de vokser så fort til igjen. Bare en ting å gjøre, og det er å lage flere bed :) Men det er jo det som er gøy med hage! Den er stadig i endring!