mandag 27. oktober 2008

Novemberkaktus ??

Etter en helg i Kragerø, på spahotell, men hvem har råd til spa?? Jeg vil heller bruke penger på planter , enn meg selv, iallefall til den prisen. Jeg fikk med meg mye nyttig informasjon som tillitsvalgt i borettslaget vårt. Inspirerende og nyttig.

Å komme hjem til 'novemberkaktuser' er alltid spennende, de står proppfulle av knopper, og jeg er spent på hvilken farge det vil være på dem. Nå ser knoppene hvite ut, så det gjenstår å se. Min datter hadde tatt med seg et kaktuslad fra Afrika, og er spent på hvordan det skal gå. Kjekt med slike potteplanter som skal ha lite tilsyn, for nå skal jeg til Tamworth til helgen, og ingen av mine potteplanter trenger å ha vannehjelp, heldigvis.

Må se over hvilke staudefrø jeg IKKE fikk sådd sist vinter, og så få sådd dem nå. Det er jo fortsatt veldig mildt, så det er vel ingen hast, men greit å ha gjort det før nye frø ankommer !! Ser at frølista til NARGS kommer 15 desember, så jeg får bare sette igang. Tida flyr ifra meg.

1 kommentar:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Veldig kjekt med sånne schlumbergeras, ja! Mine novemberkaktuser har startet blomstringen i oktober, de med. Men også noen som så vidt har knopper. Jeg har tre farger.