tirsdag 21. oktober 2008

Oktobersol

Det er nesten ulidelig å jobbe på en slik dag, 14 varmegrader, høstløv som virvler overalt, heldigvis kan jeg som postbud nyte været allikevel, men ser fram til å kunne bestemme dagene mine selv neste vår. Glemmer nesten at armene verker, og det er jo bare småtteri i denne store verden. Mange postkasser er omgitt av høstplanter, noen er flinke til å se at inngangspartiet er viktig. Store flotte villaer med en postkasse som burde vært kassert, jeg slutter aldri å undres på hvilke tanker de har om det. Og noen mindre dårlige vedlikeholdt hus, har postkasser som ville prydet ethvert fotomagasin !! Ja, ja, det er snart en sagablott, men først skal jeg oppleve en vinter der folk glemmer at postmannen skal frem til postkassa fra utsida av porten !!

Hagemessig har jeg faktisk vasket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hageredskapen for vinteren, og kostet verandaen, og samlet de fleste froskene mine i en kasse, der de må være til våren kommer. Og jeg har kjøpt jord idag, så har jeg i tilfelle jeg sår noen stauder etterhvert. Og også fordi den ene avleggeren av den flotte kaktusen ser ut til å ville blomstre selv om den ennå står i vann !!!!! Må få plantet den, så er det ekstra spennende.Kanskje jeg skal sette de to avleggerne i samme potte ? Er litt i tvil.

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Har egentlig aldri tenkt på at postmannen legger merke til hvordan det ser ut rundt postkassa,og ikke minst postkassa. Enda en god unnskyldning for at gubben bør lage nytt postkassestativ, med plass til planter. Takk skal du ha, Bjorg postmann.

Vivishagerom sa...

Unnskyld - postkvinne.