fredag 2. januar 2009

Hagesesongen har også begynt !!


Ja, ja, så har jeg hvertfall fått sådd de 'gamle' frøene jeg aldri har fått i jorda, så får vi se om det er noe kraft igjen i dem. Koster ingenting å prøve, og de skal få stå i fred på hytta en stund, så jeg er sikker på om de 'vil eller ikke'. Blir jo inspirert av disse frødamene her på nettet, og jeg merker det henger i at jeg engang sådde en god del. Nå må jeg begrense meg, siden jeg ikke har veksthus, men stauder kan jo stå ute. Jeg leser fortsatt frølister som andre leser bøker !! Latinske navn har glidd inn etter mange år som hagegal.

Ellers var det minus 14,2 idag tidlig, ingen grunn til panikk, hagemessig.

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er godt å være igang med frøsesongen. Jeg har også fått sådd det som skal ha kulde. Ønsker deg lykke til med sesongen.

IngunnBW sa...

Hei Bjørg! Så fin blogg du har, mange nydleige naturbilder her :) Du spurte om bestillingen på ROM, jeg har bestilt på vanlig måte på nettet og får klematisene tilsendt. Jeg tar ingen sjanser, i fjor skulle jeg (trodde jeg) ta en tur til ROM uansett - det er jo så fint der, men fikk ikke gjort det før klematisene jeg skulle ha var utsolgt. Så i år tar jeg ingen sjanser! Hvis det viser seg at jeg kommer meg avgårde på vårparten, ringer jeg bare og sier at jeg henter plantene selv.