fredag 23. januar 2009

Oscar er ett år


Denne helgen er viet mitt yngste barnebarn Oscar, som har ettårs-dagen sin. Og jeg dro med buss hit til Strømmen, og har hele helgen bare til å kose meg. At min datter ba meg ta med dataen, sier jo litt, her kan vi sitte med hver vår datamaskin og et glass rødvin, som andre sitter med hver sin kaffekopp. Utrolig avslappende, og herlig. At jeg i tillegg kan kose meg med Oscar i morgen tidlig, og la foreldrene sove, er et annet og ikke minst viktig gode ved å være her. De er dessverre altfor stor avstand mellom oss, så Oscar må bli kjent med meg hver gang. Og så blir det servert noe tikka-massala-greier, kanskje det er godt ???

3 kommentarer:

Marit sa...

Det er jo synd at du bor såpass langt unna han da. Vi sitter her med hver vår data her også. Jeg synes det bare er koselig, for vi snakker jo med hverandre samtidig alikevel.

Red Hobbitt sa...

Mmmmmm......tikka masala er kjempegodt. Kjekk kar, han Oscar. Ei dame jeg kjenner har sitt eneste barnebarn i København. Hver gang noen kommenterer at det er langt unna svarer hun; det er lengre til Australia.
Kos deg masse med glunten og god helg!

Vivishagerom sa...

Kos deg masse med Oscar. Det er alltid godt for foreldre å få litt ro på morgenen.
Jeg har vært oppe siden 0700 og har allerede fått med meg Mikke Mus klubbhus. Koselig det også, sammen med godgutten i huset, men litt søvn skader vel ikke.
Kos dere og gratulerer så mye til 1åringen.