onsdag 17. juni 2009

Forsommer i hagen

Wadas Primrose
Lemon Chiffon
Guernsey Cream
Brit's Miss Bateman(?)
Dawn


det er en skiftende tid, været er heller kjølig, iallefall om nettene, men varmt i sola, og plantene ser ikke ut til å bry seg særlig om det. Peonene står i knopp, mange Clematiser har slått ut i blomst. Det er bare¨å nyte det hele.
Besøkte hagen til Brit i går, en rask runde rundt huset, og de vakre Meconopsisene hennes var et syn !! Sukk !! En vakker hvit Clematis, antakelig Miss Bateman, prydet øvre del av hagen. Jeg vil ta en egen tur om en ukes tid, for hun har så mange Peoner! og de sto i knopp hos henne også. Hyggelig å se mange hagevenner, men det begynte å regne, så jeg dro hjemover igjen.
Jeg har fått tatt bilder av alle plantene som er i blomst akkurat nå (igår) , så kan jeg sammenlikne neste år. Skal jo ikke kjøpe nye planter denne sesongen, medmindre jeg skulle få se noen Clematiser jeg ikke har !!
Lite liljebiller, og enda færre snegler, kanskje de er på retur ?!!

10 dager til Sverigeturen

4 kommentarer:

Lyst og luftig sa...

Nydlige flott hvite blomster! Er litt svak for de hvite....Flott blogg også:) Ha en forsatt strålende dag

Marit sa...

Du har så mange flotte clematis! ILW var på møte her og hun hadde ledige plasser til Sverige turen. Jeg har ikke råd, men det hadde helt sikkert vært moro å være med. Du får ta bilder og vise frem etterpå, så kan jeg jo "nesten" ha vært der :-)

Bjørg 47 sa...

Ja, Iris, jeg skal ta bilder, og kan legge dem på en CD og sende deg, etterhvert. Det er mange penger, jeg legger litt til side hver måned hele året, det er omtrent samme prisen hvert år. Lurer på om jeg skal opprette en slik Flicker-konto ??

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

I år är blomningen överdådig. Mycket som aldrig blommat tidigare kommer med många knoppar.
Vackra klematis du har.
Tack för kommentaren hos mig
Birgitta