torsdag 24. september 2009

Fotomesse


Min aller første fotomesse-dag er til endes. Det åpnet kl 11.00, og jeg var der da, og var hjemme kl 19.05 !! Altså heldags, men fikk med meg en god del av miniseminarer o.l. Deilig å ha en hel dag for meg selv, selv om et smørbrød på nærmeste spisested var all maten jeg fikk i meg den dagen. Ikke kjøpte jeg noe heller, annet enn tre bøker av Liodden, som jeg skal fordype meg i til helgen. I tillegg meldte jeg meg inn i Bio-Foto, og fikk en bok på kjøpet der også. Her skal det leses og fotograferes !!!! Ble ytterligere overbevist om at å kjøpe mer utstyr før jeg behersker det jeg har, er bare tull.

Det blir en spennende høst, men tidkrevende !!

Her er programmet:

12.00 Bildekvalitet med Canon D-SLR kameraer/EOS 7D v/ Ole Jørgen Liodden

13.30 Enkel innføring i Adobe Photoshop med mer v/ John Arne Jørgensen

16.00 Macrofotografering med enkle midler v/ Svein Utigard

16.45 Nikon NX programvare, Nikon D3/D3x/D 300 S v/ Yngve Ask

Mye var altfor teknisk for meg, men jeg nøt å være der.18.00 Enkel innføring i Adobe Photoshop Elements 7.0 v/ Thor Arne Koldberg

1 kommentar:

Margrethe sa...

Så mye spennende på en dag. Ikke rart at du ikke tenkte mat. Foto er tidkrevende, det har jeg også oppdaget. Så nå tar jeg det mer i rykk og napp slik at jeg får tid til andre hobbier også. Lykke til med mer fotografering i høst. Titter innom og ser hva du legger ut.