lørdag 19. september 2009

Hyttehelg på høsten

Det er bare det at det går mot høst, vi fyrer på peisen og tenner lys, mange, og er enige om at også høsten har sin sjarm. Ser ut til at bjørkene blir brune før de får farge iår, men det har kanskje heller ikke vært frostnatt ennå ?! Vi har jo vært på ferie noen uker, men denne helgen er det sol, 20 grader , selv om morgentemperaturen var bare 5. Her skal det snekres et lite verandagolv før snøen kommer, og gubben er godt igang. Jeg har tatt opp poteter, nesten to bøtter er resultatet av de første her oppe på hytta. Neste år blir spennende, kanskje vi må drive vekselbruk, og ha purre, løk og salat.
Noen høstfloks viser farge og en høstasters, og noen frøsådde sommerblomster jeg ikke vet navnet på. MEN mangler også her noen ringroser. Rogna ved verandaen bærer tungt, og det betyr lite snø fordi den ikke kan greie dobbel tyngde, eller varsler mye snø, alt etter hva du velger å tro på !!!! Må også sette noen tulipaner og andre vårløk, kanskje neste gang. Nå som også gubben går mot nedtrapping av arbeidslivet, blir det vel mer tid her oppe. Plenen er vel klippet for siste gang iår. Hviletiden er nær !!!!

2 kommentarer:

Marit sa...

Her har det vært to dager med is på ruta i denne uka. Men jeg tror ikke det var skikkelig frost, for georginene er like fine. Kos deg med høsten, den kan være fin den også.

Anonym sa...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....