torsdag 15. oktober 2009

Høst og andre ting
Og så er løkene i jorda, og liljene, noe nytt ble det iår også. Hagen er omtrent ferdig til vinteren, Noe hageredskap skal vaskes og settes i kjelleren, vannslangen er tatt inn. Kunne sikkert satt noen løker til, men det var de pengene, da !!

Nå har jeg vært AFP'er et halvt år, og jeg har ikke hatt så mye tid til hagen som jeg hadde trodd jeg skulle få. Neste år må jeg bli mer strukturert, om mulig. Det er noe med planlegging, men ikke lett for meg som er IMPULSIV !!

Tur nr 87 til Ulvskollen idag, da er det bare 13 turer før jeg må ha med bløtkake for å feire meg selv. Ser ut til å bli ca midt november også iår. Dagens tur var bare helt fantastisk, en halvtime med lykt i morramørket, før det langsomt går mot dag, sola kommer over åskammen og bjørkene lyser nesten som ild, kan nesten ikke beskrives. Når jeg i tillegg kunne kjøre opp til hytta mi på den andre kanten av Gjerpensdalen, der det var blikkstille vann med et landskap som speilet seg i vannflaten, det er nesten så jeg mistet pusten !! Så heldig jeg er som har muligheter til å kunne nyte disse fantastiske høstdagene vi har her på Østlandet !!!

5 kommentarer:

Margrethe sa...

For noen nydelig bilder. Det høres virkelig ut som om du har det godt der du bor. Misunner dere været på Østlandet, men vi har da noen glimt av sol inn i mellom her også heldigvis. Hagen min trenger enda et par helger før den er vinterklar. Men egentlig haster det nok ikke. Snø bruker vi ikke få før etter Jul. Ha en gylden helg!

Mia sa...

Hvilken flotte høstbilder du viser, ble hengendes fast ved ditt første, hva er opp og hva er ned?? Det var et virkelig morsomt og vakkert bilde :)

Bjørg 47 sa...

Ja ikke sant, men isen viser riktig, sjeldent isen er øverst !! Men jeg ble fascinert selv.

Marit sa...

Flotte høstbilder, Bjørg!

M.E.V. foto sa...

Nydelige høstbilder!Deilig når høsten viser seg fra sin beste side:)