onsdag 11. november 2009Mest til deg som la inn en kommentar om hytta vår. siden dette er et av mine Paradis på jorda, men jeg er da født i 1947, og har en datter født i 1968, som du kanskje kjenner ?? Og det stemmer at hytta ligger i den andre enden av der du ferierte.

Jeg har flyttet endel planter opp dit, og vil til våren prøve å ha poteter, kanskje så litt grønnsaker der, med netting over, for det kan vel komme en og annen elg, rådyr eller harepus forbi. Siden jeg nå er AFP-pensjonist, kan jeg kose meg noen morgentimer der oppe. Liker stillhet og fred rundt meg. Nå når de har hogd tømmer der oppe, vil det være mye som kan brukes til ved, så det blir en arbeidssom vår, tenker jeg.

2 kommentarer:

Mari Anne sa...

Så morsomt. Joda det brukte å være elg, hare og rev der oppe. For 30 år siden snakket vi ofte om hvor trist det var med alle hyttene som ikke var i bruk. Jeg blir veldig, veldig glad når jeg hører at det er noen som bruker stedet og har planer for det.

Det hadde vært fryktelig morro å ha vært der igjen. Det hender at jeg drar til Skien, selv om det ikke er ofte. En gang til sommeren kanskje...?

Bjørg 47 sa...

Verden er ikke så stor , nei. Og det er bare å stikke bortom. Jeg er omtrent aldri der i helgene, for min samboer har hytte i Nissedal, og der er vi nesten hver helg. Men på Venstøptjern nyter jeg morgentimer fortrinnsvis.