tirsdag 7. september 2010

Hostamøte

Fra min egen Hostawalk

I tilfelle det er noen som tenker på å benytte _Tommy Tønsberg som foredragsholder, kan jeg bare anbefale ham på det varmeste. Helt utrolig hva den mannen har i hodet av kunnskaper. Han viste flotte bilder av mange Hostaer, hadde med liste over navnene så vi kunne krysse av de vi måtte ønske oss, og jammen hadde jeg ikke de fleste !!! Han var også inne på dette med samlemanier når det gjelder Hosta, noen 'samler' på navn, enten de er kliss like og allikevel har forskjellig navn. Noen samler på små, andre på store eksemplarer, selv valgte han å samle på varierte. Altså prøvde å finne farger han ikke har fra før. Det kan jo være slik med andre planter også, det kan jeg klok av skade skrive under på !!!! Han viste også andre bilder av planter som liker seg i skygge, mangfoldet er stort. En interessant kveld med gode hagevenner.

Og det beste er at han kommer til Skien Hagelag om et par uker og skal snakke om løkblomster. Heldige jeg som også da kan få høre han, og 'drikke av hans kunnskapsbeger' , for å være litt prosaisk !!

2 kommentarer:

Marit sa...

Ja, det var nok et hyggelig møte. Vi hadde han som foredragsholder her i vår, oghan kan mye ja. Flott bilde av hostaene fra hagen din!

Tove sa...

Flott hostawalk :-)