mandag 25. oktober 2010

Siste løkSå er de siste løk lagt til hvile under jorda, og forhåpentlig vil de komme opp til våren og glede meg og andre som måtte komme forbi. Fikk noen vakre Iris og botaniske tulipaner av noen hagevenner som hadde vært en tur i Holland. Det blir spennende. Snøen har ikke forsvunnet i helgen, men det var ikke sååå frossen jord, det gikk greit.

Og når jeg ser restene av en Hosta Paradise Red Delight, da er det nesten så jeg hyler. Snilene hadde storkost seg mens jeg var i England, men nå har jeg kjøpt mer gift, så til våren skal de få kjenne det, ja.

Fikk medlemsbladet fra Dansk Hosta Selskab idag, det gir inspirasjon. Det blir vel plass til noen nye i 2011, tenker jeg. Har allerede noen planer for endringer i hagen i så måte. Nå leste jeg et sted at hjorten er glad i Hosta, og da er vel rådyra det også !!? Da kan jeg ikke sette de mest kostbare Hostaene på hverdagshytta mi.

2 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Det ser ut som om snilewne har hatt det veldig hyggelig mens du var borte. Heldigvis er jeg ikke så veldig plaga, men jeg har en liten Hosta som absolutt ikke får stå i fred uansett hva jeg gjør.
Kanskje jeg bør vurdere å flytte den til våren.

Bjørg 47 sa...

Ja, kanskje det er det som må til !!