mandag 3. januar 2011

Nytt År


Det er ganske frustrerende å sitte på hytta, og det er umulig å få logget seg inn for å lage nye innlegg. Noe må gjøres med denne netthastigheten, ellers ender det vel med hjertesvikt !!!! Har bare mobilt bredband der oppe, men ........ Ikke engang nettbanken var lett å komme inn på !! Siden vi nå som pensjonister (gubben bare halv) så er vi så mye på hytta at det vil være verd pengene med et annet abonnement, hvis mulig !!!!
Uansett startet året med storm og varmegrader. Det ulte sånn ute at det var nesten skummelt. Allikevel fikk vi se noen raketter fra en annen hytte ikke langt unna. Stille og rolig når det er bare jeg og gubben. Det ble en hel uke der oppe, tid til å rydde i regnskap og budsjett, så kan jeg i det minste se hvor pengene går, og kanskje bestemme hvor de skal brukes??!! Tror ikke det blir flere av dem, men ......
Så er det vannkopper hos barnebarn, og hva skal en mormor ellers gjøre enn å trå til ??Synes det er langt å kjøre til Krøderen, men vel verd det om jeg kan være til hjelp. Så er det å håpe at all den påforhåndmeldte snøen holder seg unna til i morgen middag, i det minste !!!!
Heldigvis har jeg ingen nyttårsforsetter iår, at noen kilo kunne forsvinne sånn uten videre, hadde jo ikke gjort noe, men ....
Julerosa ville ikke vise sine knopper, men jeg får holde livb i den så lenge jeg kan, må sette den på oasis tenker jeg. Amaryllisen sprettet ut sine klokker, så den blomstret da jeg forlot den på hytta idag, og vil kanskje fortsatt ha en klokke eller to når vi kommer opp igjen til fredag. Og svibelen sprang ut med sine to stilker, får vel prøve å sette den ut til våren. Den skal heldigvis være tørr til da !!

4 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Det er ikke mye som er så irriterende som tregt nett, føler med deg.
Du får ha lykke til med pass av syke barn :-)

Randines hageblogg sa...

Godt nytt år til deg!

Anonym sa...

Godt nyttår. Vannkoppene går nok over etter en stund - og da slipper man iallfall å tenke mer på dem.

Marit sa...

Godt nytt år, Bjørg!
Knoppene på min julerose har kommet fint ut, mne min står i gangen hvor det nesten har vært minusgrader og ganske lite vanning. Jeg har aldri fått til disse julerosene inne før, så enn så lenge er jeg veldig fornøyd. Lykke til med barnepass!