fredag 8. april 2011

Ny utsiktSå er det siste store treet i vårt borettslag falt, det gir oss sol på verandaen hele ettermiddagen og kvelden. En helt ny tid for oss, og særlig spennende for plantene i hagen. Nesten synd å felle slike 50 år gamle trær, men ......

Og så har jeg en skjønn datter som kom med disse gule tulipanene i en kanne, siden jeg gikk helt i 'bakken' i forbindelse med trøbbel med arv etter min far. Arv kan være noe dritt. Men la meg glede meg over en ny fantastisk dag, knallblå himmel og sol, selv om natten hadde rundt 0 grader. Ha en fin helg.

6 kommentarer:

Asbjørg sa...

Så fine gule tulipaner i en like fin kanne!
Og det ble jammen stor forskjell ang. utsikten,blir nok mye bedre ja!God helg!

Marit sa...

Ja, det var forskjell på før og etter. Det er deilig med ny utsikt. Her tør jeg nesten ikke fjerne flere trær, for jeg har oppdaget at skygge er mer verdifull for meg med alle hostaene. Det er nok sol her likevel. Ha en flott helg!

Margrethe sa...

Forstår godt følelsene dine i forhold til gamle trær, men snart er det glemt i gleden over sollys. Gled deg også over de nydelig tulipanene og den gode tanken bak, og glem det som er leit. Klem fra meg med ønske om en god helg.

Bille sa...

Vips, så var det jo en fin låve der ute! Stor forskjell ja, det blir nok triveligere ute i hagen nå. Har noen gamle trær i feriehagen, heldigvis står de et lite stykke unna min hage og lavere i terrenget. Kondolerer med din far, ja arv kan være trøblete. Men god helg likevel, håper du kan nyte våren i fulle drag!

Bjørg 47 sa...

Marit: jeg kunne ikke velge for det er styret som bestemmer og det var flertall for å felle det. Desto mer spennende om jeg må flytte Hostasamlingen til hytta !!!! Time will show.

hageglad sa...

Det tar som regel litt tid å venne seg til forandringen men du vil sikkert like at det blir lyst og få fin utsikt.Håper du blir fornøyd på sikt! Hege