onsdag 10. august 2011

Nye prosjekter 2Egentlig et kjedelig bilde, men .... Nå har jeg vært rundt i hagen og fotografert de fleste av mine Hostaer (ca 120 forskjellige), og det er merkelig hvor mye mer ugrass som synes på bilder enn med egne øyer !!! Kanskje fordi jeg 'ser' hver plante isolert, og ikke helheten ?? Jeg ser iallefall at her er det mye å ta tak i. Hagen er i ferd med å få et visst Hostapreg, mange planter er blitt 'forvist' til hver av hyttene, særlig siden vi nå er tre dager hjemme og fire dager på hytta. Overgangen til pensjonisttilværelsen er merkbar. Sommeren iår har jo vært helt flott, sett fra plantenes ståsted, for jeg har ikke vannet en eneste dag !!! Men har klipt gress ganske ofte, og vel luket mer enn jeg har gjort på mange år. Sneglene har vært snille. lenge, men så kom de, store og feite, ikke vet jeg hvor de har vært tidligere på sommeren. Heldigvis har jeg noe gift, kjøpt i England som tar knekken på mange.

3 kommentarer:

krepsemor sa...

Har du virkelig over 100 sorter Hosta? Du er en virkelig samler =) Jeg skal også anskaffe flere etterhvert, for de er jo så takknemlige og enkle å stelle! Jeg delte nettopp en `Gold Standard`, og fikk 3 utav den ene!
Sommeren har ikke vist seg fra sin beste side, nei, men vi har i alle fall sluppet å bekymre oss for at noe tørker opp!

Marit sa...

Det er ikke bare hos deg ugrasset har grodd, det har det jammen gjort her også. Maken til frodighet på alt som gror skal en lete lenge etter. Det er prisen for alt regnværet dessverre. Alt gror like godt!

Landbohaven sa...

1oo Hosta. Det er virkelig mange. Jeg er også begyndt at samle på Hosta. Er i gang med at lave 2 bede med Hosta. Ind imellem planterne har jeg sat forårsløg. De skulle gerne være afblomstret når Hostaerne kommer frem.
Her har det regnet og regnet de sidste mange dage, så ukrudtet gror rigtig stærk. Håber snart på tørvejr og solskin.