mandag 2. februar 2009

KollisjonDet er viselig at man ikke kan se inn i fremtiden. På vei til hytta på fredag ble vi påkjørt av en bil som kom ut fra min høyre side, overholdt ikke vikeplikten, og kjørte rett inn i bilen vår. Johnny fikk den omtrent i fanget !! Fikk kraftig sleng på bilen, men fikk stoppet, ordnet med papirene, og prøvde å kjøre videre, men hjulene gikk 'alle veier' , så vi ringte NAF og Viking kom og fraktet bilen og oss tilbake til skien, der vi fikk en leiebil, et lite 'såpestykke' - Toyota Yaris. Kjørte hjem og sov der, og kjørte til hytta lørdag morgen. Det sies det er lurt å sette seg bak rattet så fort som mulig, men jeg satt forferdelig anspent oppover. Min samboer kjører ikke bil, og det var jo like greit, for da 'måtte' jeg bare. Nå er det vel bare å vente på beskjed om hvor stor skaden er. Skal innom forsikringsselskapet, som har kontor her i byen, og levere skademeldingen. Får vel beskjed om hva som skjer. Utrolig kjedelig, men godt det ikke var personskader.
På hytta måkte vi tak og vei til vann og heis, og begynte på vei til parkeringa, det var jo en form for terapi, men kjenner det i armene idag.

6 kommentarer:

Rita sa...

Så bra at dere ikke ble skadet da. Biler kan man alltids erstatte.

Anonym sa...

*klem* Godt det ble med skrekken. En bil får tross alt bare materielle skader. Er nok lurt å komme seg bak rattet fortest mulig, ja.

Iris sa...

Huff da, Bjørg! Det er godt dere ikke ble skadet, ja. Du må bare kjøre med en gang, for ellers kan det bli vanskelig etterpå. Jeg kjørte en gang på et rådyr, og var vettaskremt første bilturen etterpå. *klem'

hajal. sa...

Bra dåkke ikkje vart skada og. Kjedelig, men hell i uhell tross alt!
Klem!

Villa Luftslottet sa...

Å fy så ekkelt! Jeg har vært med i et par ulykker selv, og vet at man blir utrolig skjelven etterpå. Jeg knakk ribben første gangen og andre gangen fikk jeg en aldri så liten "nakkeskade", som lot seg bedre raskt.
Håper det går fort med forsikringsselskapet, og at du ikke kvier deg for mye til å kjøre fremover i tiden:)
lykke-til-klem

Som mine dager er sa...

Enda godt det ble med de materielle skadene og ikke personskader. Er det ikke rart hvordan ting snur på skundet? Hvor lett det kunne gått galt ... Det blir mange tanker av sånt. Bra du satte deg bak rattet igjen, det gjorde jeg også etter å ha vært med i en kjedekollisjon, og jeg kjører mer andektig nå.

Klem fra Marit