mandag 29. september 2008

Hyttehelg i september


Tenk å få slikt flott høstvær, og attpå til ha en seniordag (fridag) mandag, så det ble langhelg. Fikk ryddet litt før vinteren, satt noen påskeliljer, med netting over i tilfelle ekornet hadde lyst på dem, og lagt en pallekarm over begynnelsen til et bed. Der har jeg foreløpig plantet noen stauder som var til overs her hjemme. Kanskje det blir pallekarmpotetåker neste år ?!


Hjemme ser jeg at jeg må rydde i kasser og urner, kanskje ta vare på noen Pelargoniaer, iallefall de lekre rosa, som jeg har frydet meg over i hele sommer. Det ble liksom rosa veranda denne sommeren.

5 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

Hei bjørg.
Dersom du er logget inn på bloggen din så skal du ikke behøve passord. Prøv en gang hos meg eller her å kommentere når du er helt sikker på at du er logget inn. Da er det bare å skrive inn beskjed og trykke LEGG INN KOMMENTAR ikke noe mer knotter å trykke. Når du skriver i egen blogg så slipper du tallene, og jeg har ikke tall på hos meg.

Telleren skal settes inn i sidefeltet, ikke i innlegg slik som du har gjort. Gå til TILPASS og fanene UTFORMING-SIDEELEMENT
trykk på legg til gaget, skroll deg ned til der det står noe lignende HTML KODE/JAVA velg den og lim inn koden for telleren der.

Lykke til :) Gi rapport om åssen det går da :)

Anne på Moseplassen sa...

sitat fra kommentar hos meg:
"Kan legge inn Mine Hosta, men så blir alle navnene synbare, og de skal jo bare synes når jeg trykker på Mine Hosta. ?? "

Dette forsto jeg ikke. Kan du forklare hva du mener? Prøv å legge til gadgets du ønsker, så kom bort og si i fra så skal jeg se om jeg forstår hva problemet er

Anne på Moseplassen sa...

hm, den hostalista ja.
Hva er det du prøver å få til? Det ser ut som om du prøver å lage en lenkeliste, det vil si at du under mine hosta lister opp hostaene dine? Ville du at de skulle være klikkbare og føre deg til bilder av hostaene dine?

Eller tenkte du at det bare skulle stå "mine hosta", og så om du klikket kom til en side med hostaene opplistet? Det siste får du ikke til sånn uten videre på den måten du har gjort. Om det er det du vil så må du lage ett innlegg som lister opp alle hostaene (lage en post altså). Så lager du en gadget i sidefeltet (enten du bruker tekst eller lenkeliste eller noe annet) og skriver "mine hosta" (du kan droppe overskriften så står det bare mine hosta) så lager du teksten "mine hosta" om til en lenke som fører til adressen til den posten du laget med alle hostaene.
ok?

Bare hyggelig å kunne hjelpe serru ;)

Bjørg 47 sa...

Ok, så laget jeg en liste over mine Hosta som et innlegg. Går på utforming, og så stopper det opp !!

Anne på Moseplassen sa...

når du står i utforming så står du også trolig i fana sideelement. på høyre side ser du legg til gadget. Trykk på den
Det er mange gadgets du kan bruke for å lage en snarvei til hostalista di.
- Bilde: legg til ett bilde av en hosta. Skriv "mine hosta" i overskriften, skriv eventuelt noe i tekst, og lim i lenken til posten med hosta der det står kobling. Du har nå ett bilde av hosta som om du trykker på fører deg til posten med hosta.

- Liste, Lenke og tekst er bare noen av alle de andre alternativene. Prøv deg frem. De er litt ulike alle sammen, men alle gir deg mulighet for å skrive "mine hosta" og så gjøre den teksten klikkbar så det fører deg til posten med hosta.

Når du har lagt til en gadget så kan du flytte på den ved å klikke og dra den, feks lenger ned så den kommer under profilen din. Dette gjør du i utforming- sideelement fanen (der du trykker for å legge til gadgets.) Trykk lagre når du er fornøyd og besiktge resultatet :D