tirsdag 2. juni 2009

Mai er over i hagen

Oscar har funnet en mobiltelefon
Min røde Rhododendron med en blomst !!
Mine Clematiser i mai


Og hvor ble den av ?? MAi er en måned da alt skal skje på en gang. Har man prosjekter på gang, skal det også gjøres samtidig !! Det gror sammen i bedet, slik at snilene kan boltre seg under plantene. Ikke så mange iår, enda, og snilegift er strødd et par ganger. Men tørt er det blitt. Tenkte å vanne litt på Clematisene i kveld, men så ordnet det seg fra 'oven' ! Har ikke fulgt med på yr.no, men rotbløyte blir det kanskje ikke. Fikk kjøpt noen rosa Petunia, og rosa Pelargoniaer idag, så nå skal kasser og potter fylles. Ikke så mange, men litt sommerblomster må jeg da ha, og rosa iår som sist sesong. 10 Clematis blomstret i mai, slett ikke verst, men veldig like, da.

Nå må det sand og kantstein og belegningsstein til, så blir foten av skråningen ferdig. Gleder meg, men det blir litt jobb med å 'rydde' i skråningen, som nå er så sammenvokst. Koser meg som pensjonist/hjemmeværende, kan gå å småplukke hele tiden (når jeg er hjemom).

Pinsehelgen var familiehelg på hytte på Karlsøya v/Fredrikstad, min bror fylte 60, så det ble dårlig plantehelg. De er ikke interessert i hage, så det var ingen bed å fotografere, heller.

23 dager til hageturen til Sverige !!!!!

2 kommentarer:

Marit sa...

Ja, hvor ble mai av??? Tiden går ikke så fort om vinteren...

Nydelige clematiser du har!

Bjørg 47 sa...

Om tida går fort for pensjonister til vinteren gjenstår å se !!
Disse vårblomstrende Clematisene er jo egentlig ganske like, men moro å ha noen i blomst tidlig i sesongen. Tror nok jeg holder en knapp på Helsingborg og Francis Rivis.