mandag 20. juli 2009

10 000 gangerIkke så veldig hagerelatert, men idag feiret vi en venns 60 årsdag + 10 000 gangers tur til denne kollen jeg ofte går til. Vi var vel ca 50 mennesker som samlet seg der oppe, midt i ferietida, og i varmen , i ettermiddag. Bløtkake ble fraktet opp, og kaffe i litervis ble kokt. Jeg markerte det på min måte ved å kle meg ut som ei hulder, og jeg tror det var vellykket. Iallefall overraskende for mange, det er ekstra hyggelig å vise vennskap på en slik måte.

I hagen fosser liljene frem, og jeg må ta en fotorunde i morgen. Mitt nyervervede speilreflekskamera er sendt til reparasjon, noe som ikke funket, så jeg må bruke mitt 'gamle' kompaktkamera så lenge. Håper bare jeg får det tilbake snart.

2 kommentarer:

Marit sa...

Neimen, har du blitt blondine? ;-)

Hyggelig at dere kan finne på sånt i sammen :-)

Bjørg 47 sa...

Ja det var morsomt. Det er altså ikke gubben min, men 10 000-gåern som står ved min side. Min gubbe synes det er kjedelig å gå, han løper i stedet, så han var dessverre ikke med. Men gode venner er godt å ha, uansett.Og har man flere 'diller' enn haging, så holder man seg i allefall i form med denne galskapen , også !!!