tirsdag 28. juli 2009

Roser

Maple Honey

Black ett eller annet


Det er noe med ROSER, og når Amber Queen 'slår ut håret', da er det bare å nyte. Bonica er liksom avblomstret for en stund, Allotria står knallrød, selv om den er mer puslete enn sist år, Peace står med knopp , igjen, Fairy er nesten kvalt, der må jeg rydde litt, Flammentanz VIL IKKE klatre i epletreet, lurer på om jeg må flytte den !!Caring for You står også i knopp. Jeg har ikke så mange roser, har jo ikke plass (det er vel ikke mulig), men med litt bortflytting av noen stauder, kan det bli noen nye, kanskje !!!

Liljene kommer fortsatt, og Maple Honey er bare uimotståelig. Den var full av liljebillelarver, tror jeg kverket 12 stykker på en stengel. Se opp, se opp.

Og så kom Zimtrade-katalogen sammen med Hagetidend, og fristelsene var der, ja. Må jo ha noen nye løker til våren, både hjemme og på hytta.

4 kommentarer:

Linecas have sa...

Hallais!
Så fin blogg du har. Nå har jeg bladd meg mange sider tilbake og storkost meg med vakre bilder av alskens lekkenbiskener.
Header bildet dit er jo helt rått. Hvilken vakker rose er det.
Kommer nok igjen om ikke så lenge.
Klem!

Mia sa...

Den liljen, black ett eller annet, var otrolig flott synes jeg. skal legge meg å se i zimtradekaalogen nå, god natt :)

Bjørg 47 sa...

Takk LineCa, hyggelig at du har vært innom meg. Du vil jo for meg alltid være den som ga meg 'innføring' på Hagegal for noen år siden.
Rosen er Amber Queen.
Er Flick bedre enn Picasa ??
Spennende flytting av veksthuset ditt !!!!

Marit sa...

Liljen heter 'Blackout' :-)Nydelige roser du har også! Jeg fikk også lyst på flere liljer når jeg så i Zimtradekatalogen. Jeg har jo bare så få fra før... ;-)