torsdag 19. november 2009

November
Var på Venstøptjern idag tidlig i bekmørket kl 0615, bare 'gale' mennesker som jeg som synes det var deilig å tenne mange lys (det er ikke strøm der) fyre i ovn og peis, og innta frokosten der, mens regnet trommet på taket. Jeg fant musehullet, etter mange gangers leting, fant en listebit og hamret det tett, og hang opp ny kjøkkengardinkappe, kjøkkenet blir blått til våren, så jeg startet med gardin som jeg fikk av min søster. Ellers vasket litt og ryddet bort ting og tang. Og så var jeg hjemme ved elleve-tida. Ikke så mye trim, men sjelefreden senket seg. Og det er snart vinter , da er det vanskeligere å komme dit. Bomvei som ikke er særlig fremkommelig, jeg har ikke firehjulstrekk.

Ellers skal jeg jammen gi orkideene mine litt gjødsel idag !! Inspirert av Iris.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi. Iris inspirerte flere - mine har også fått gjødsel i dag. Hytta ser koselig ut. Akkurat så enkel som det skal være for å bli skikkelig eskapisme utav turene.

Mia sa...

Gødsel orkideer, det har jeg fortsatt aldrig gjort, jeg er litt sløv med gjødsel i største allmenhet, både inne og ute, men det gjør visst underverker.
Tenkte på en sak når det gjelder dine tegn, har du forsøkt å bytte tema på bloggen din, det ser jo virkelig ut som du har fått inn et virus, eller har du fått en utlandsk kommentar noen gang? jeg hadde noen kinesiske kråker i en kommentar, den slettet jeg. Ikke ser jeg att du har lagt inn noen teller eller andre html funksjoner heller, det kan ju være forknippet med en viss fare det og... Kan du ikke bare prøve å bytte tema, fast jeg har liten tro på at det hjelper, men det koster jo inget å prøve..

Marit sa...

Neimen så hyggelig da! :)

Får håpe det blir mere blomstring både her og der etterhvert!

Bjørg 47 sa...

Oisann, nytt ord, 'eskapisme', var helt ukjent, men da jeg så forklaringen = virkelighetsflukt, så passer nok det. Hytta ligger langt fra folk og fe, tross bare et par mils vei fra byen. MEN det gir meg en helt spesiell sjelefred å være der, om enn bare for en stakket stund. Deilig å ha et slikt sted bare 20 min fra der jeg bor.Og med ungdomstid i veggene !!!