fredag 5. februar 2010

Fredagstanker


Det er fredag, det er blitt februar (hvor ble januar av ?), tiden går ikke, den kommer, sies det, så da så . Januar ble en måned med mye kulde og snø, vinteren synes verre enn før, er glad jeg slipper å kjøre post. Min samboer som sykler hele postrunden er temmelig sliten når han kommer hjem etter endt arbeidsdag. Det ble engang sagt at Posten skulle bli en arbeidsplass som tar hensyn til eldre arbeidstakere !!! Ha, ha, !!! Det må være politikerutsagn !! Like lite sant som alle løfter politikere gir i valgkampens hete. Jeg er jo livredd nesten hver dag, når samboeren kommer lenge etter han skulle vært hjemme. Siden han har hatt et tilfelle av infarkt, riktignok veldig lite, men jeg er redd Posten tar livet av ham en vakker dag. Arbeidstakere som lider i stillhet, han klager nemlig aldri, de blir aldri tatt hensyn til. Slik er det vel i samfunnet forøvrig, de som klager høyest får mer enn de som ikke er flinke til å si fra.

Jeg har da vært på besøk i Strømmen og sett og holdt på den lille prinsessen som er ankommet denne verden. Storebror var liksom ikke interessert, derfor var det vel bra han fikk et nytt sett med biler, som han og pappa'n kunne være opptatt med. Det blir en spennende tid fremover.

Hagemessig er det jo ganske stille, siden jeg ikke sår lenger, det klør i fingrene når jeg ser noen frølister, men har greid å styre meg, ikke så lett når man bor på 48 kvadrat, og ikke har veksthus. Julerosen jeg kjøpte før jul, som jeg hadde tenkt å holde liv i til våren, var plutselig full av lus, og måtte kastes. Da fikk jeg jo vasket vinduene på innsiden, tenkte salmiakkvann tok knekken på disse små uhyrene. En av orkideene har kommet med et par blomster, ellers er det såvidt knopper på Hoyaene, men det er vel helt feil årstid ??!

Gleder meg til VÅR.

1 kommentar:

HansHB sa...

Flott heading på sida di! Det er morsomt å ha egen fotoblogg...så det må du virkelig satse på!
Takk for hyggelig kommentar!