onsdag 3. februar 2010

Porsgrunn Hagelag 35 år og årsmøte

Porsgrunn Hagelag feiret sine 35 år på mandag, etter årsmøtet. Vår eminente leder Marit Lunde ledet årsmøtet, ingen kommentarer til noe, valget gikk greit, siden de fleste sa ja til gjenvalg. Eneste nye ble Rikke, som er ny i valgkomiteen. Vår fantastiske kaffekomite ble behørig takket med gave, og styremedlemmene fikk også gave for innsatsen i året som har gått. Så fikk IngerLise Wiersdalen ordet, og ga oss et tilbakeblikk på lagets historie, både med ord og bilder. Hun hadde 'gravd frem' gamle lysbilder, og flere enn jeg kjente oss igjen og mimret. Laget har i disse årene hatt 3 ledere, og 5 kasserere, noe som vel vitner om et stabilt hagelag. Porsgrunn Hagelag er og har vært et aktivt hagelag, med ca 160 medlemmer pr idag.

Etterpå kunne vi kose oss med snitter og bløtekake, som seg hør og bør i festlig lag, utlodningen gikk greit, og alle ble ønsket velkommen til neste møte som er 1 mars, da kommer Marit Haugen fra Staudegården.

2 kommentarer:

Mari sa...

Høres ut som dere hadde et fint årsmøte :) Las gjennom årets møteoversikt og er imponert over hvor mange møter dere har. I Drangedal er det omtrent ingenting.
Flytter oppover i fylket til høsten og regner med å bli fast inventar hos Notodden hagelag. Var der for et par-tre år siden da Magnar hadde foredrag og det virket som et koselig hagelag som også har litt fleire møter på tapeten. Det blir moro :)

Bjørg 47 sa...

Det er også noe med at man er 'med' sier ja til tillitsvalg om mulig, og kan påvirke til lagets aktiviteter. Ikke alltid like lett, men verd å tenke på det !!