tirsdag 1. juni 2010

Botanisk Hage


Det var virkelig en fornøyelse å komme i Botanisk Hage på søndag, etter en smule nedslående MGP kvelden før. Været var strålende, og det var mange fine planter å se, men dårlig med Hosta og Clematis, iallefall ble det ikke noe kjøp på meg. Kanskje ikke kjøpelysten var helt 'der' !! Traff en hagevenninne fra Kongsberg, tilfeldig, og jammen kjøpte hun seg ikke en Rhododendron, enda jeg har sett at hun har endel i sin hage !!! Mine to døtre, et barnebarn i vogn, pluss en hagevenninne hadde en flott dag iBotanisk. Siden det ikke er hvert år vi besøker denne idylliske hagen, og siden det var første dagen vi overvar en Hagedag, eller Vårtreff, var det såpass vellykket at vi overveier sterkt å gjenta besøket også neste år. Kaffe og vafler smakte også. God informasjon fra Soppentusiaster var også veldig bra.

Duetreet sto velfylt av blomster, det ble en sjelden opplevelse, heldige var vi som fikk oppleve også dette. Magnoliaen var på hell, men mange flotte Rhododendron viste oss sin farge, og ikke minst de mange forskjellige Trillium, og Orkideer, og en flott bregne og ....... Kameraene våre fanget inn mange flotte objekter.

Vi gleder oss allerede til neste besøk.

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Det høres ut som en topp dag. Sikkert mye inspirasjon og hente. Ha en fin sommerdag.

IngunnBW sa...

Så koselig dag du hadde på Botaniske :) Det er alltid moro å treffe likesinnete, så her kan jeg tenke med praten gikk høyt til himmels :)