torsdag 10. juni 2010

Styremøte


Endelig var det min tur til å vise hagen min !!! Tja, ikke akkurat det, men jeg hadde styremøte hos meg i kveld, og styremedlemmene hadde ikke vært hos meg før, bare et par av dem. De lot seg imponere av mine Hostaer, tror jeg, og det var jo hyggelig. Og selv lederen av hagelaget fant planter hun ikke hadde !! Moro !!! Jeg hadde riktignok ikke gått med neglesaks før de kom, så hagen fremsto som det den er, nemlig overlesset av mange planter, uten plan og mening. Etter innfallsmetoden, som det sies.

At Hostaene fra importen sto i potter og venter på å bli plantet ut ett eller annet sted, ga vel interesse for disse plantene som jeg er så glad i . Får aldri nok av dem, men noen planter må vel vike. De siste jeg har kjøpt blir STORE, men selv om jeg hadde tenkt å ha dem på hytta, tror jeg de blir her hjemme en stund.

En hyggelig kveld med gode hagevenner.

1 kommentar:

Margrethe sa...

Det er veldig kjekt å være sammen med likesinnede av og til. Vise fram egen hage, og kanskje få noen gode råd også. Og så hagevandring hos andre da! Jeg må nok bli mer aktiv i hagelaget :-).