mandag 6. september 2010

Årets viktigste hagemøte


Og det er med Tommy Tønsberg, som kommer til Porsgrunn Hagelag og skal snakke om Hosta. Gjett om jeg gleder meg !!
Jeg er nettopp hjemkommet fra weekendtur/hagetur til Sverige + tre uker i England, nærmere bestemt Syd Wales, og vært på hytta i helgen. Rakk bare å komme ut av kofferten på fredag, før vi dro til hytta. Mange bilder skal ordnes, og ikke minst ute ser hagen ut som et 'takras'. Men den drar jo ikke fra meg !!
Nå skal jeg altså på hagemøte i Porsgrunn, har vært hjemme et par timer, og bare rukket å støvsuge bilen, siden den skal leveres i kveld/morgen for EU-kontroll pg noe reperasjon. Tenkte at da ser det ut som jeg har litt orden i bilen !!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg fikk ikke logget meg på bloggen på hytta, men vil uansett komme med referat fra siste begivenhetsrike måned. Men det kan ta litt tid !! Fikk kjøpt tre nye Hosta i Sverige, og smuglet 7 nye fra England, men det er en annen historie.

4 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Jøje meg da, Hostamøte.. høres ut som en drøm. Ser du har noen flotte eksemplarer, vi får vel høre senere om de innvandra fra England..

Mia sa...

Smuggling ja, strängt taget är det väl det från sverige också, eller? kos dig på kvällens möte :)

Bjørg 47 sa...

Fra Sverige har man lov til å ta med 5 'potteplanter' = planter i potte !!

Sagae sa...

For noen vakre hostaer du har avbildet her! De ser virkelig fresh ut til å være så sent på året. det gjør dessverre ikke mine.