torsdag 9. september 2010

Georginer


-eller det som nå skulle vært flotte georginer i blomst, de har vært harepusmat i sommer !!!!! Den har lagt fra seg visittkort like ved, så den er herved avslørt. Dette er på hytta, satte georginer i en pallekarm her, hjemme er det snegler som spiser dem, vet ikke hvem som er verst !!!!!!!!!

6 kommentarer:

Mia sa...

Jag suckar och klagar över mina sniglar men har förstått att hare, rådjur, jordråttor och inte minst vildsvin kan vara like illa. Fint att bli påmind om det ibland. Annars var det en smart ide att sätta dahliarötterna i en pallekrage tycker jag. Det måste förenkla när man ska ta dom in.
Ha det fint :)

Bjørg 47 sa...

Det er jo også fordi det er dårlig med jord rundt hytta, bare lyng og fjell.

Margrethe sa...

Stakkars deg og dine Georginer. Og så flotte som Georginene er når de får vokse seg store. Håper det går bedre neste år.
Ha ei god helg.

Mariann sa...

Irriterende at planter man har gledet seg til skal vokse og blomstre, blir haremat. Hare er ikke noe problem på disse kanter, men hjorten forsyner seg godt av det som faller i smak. På hytten blir det blandt annet derfor ikke noen vanlig hage.
Hjemme er det som hos deg, sneglene elsker dahlia. De fleste mine står derfor i potter. Da har jeg litt bedre kontroll og får glede av blomstringen.

Arne på Kleiva i Skien sa...

Berre lekkert!

Arne på Kleiva i Skien sa...

mente nok harepus og ikke jeg! :)