mandag 4. mai 2009

Kom mai du skjønne milde

Blåveis ved Gorningen
AnneMaries flotte magnolia
En fotomodell på fotokurset

Og mild er den sannelig ikke !! 0 grader morgentemperatur er neimen ikke særlig mildt !! godt man ikke har latt seg friste av de flotte varme dagene i slutten av april. Selv snilene har krøpet i skjul, igjen. Men det 'fosser' frem i bedene, tenker nesten at tulipanene viser farge i løpet av dagen. Var i Oslo i går, mannen deltar i Sentrumsløpet (bedre tid enn ifjor!), mens jeg og barn og barnebarn og søster sitter på Hard Rock Cafe og venter , og fyller kroppene med både mat og drikke, og ikke minst en herlig varm eplekake med is MMMMM, den kan anbefales !!

Ellers må jeg lære å priotere tida mi som pensjonist, for dagen blir borte, tar gjerne imot tips fra noen som har vært 'gjennom' denne fasen. Klokka ringer 06.00 (kan ikke sove bort resten av 'ungdomstida') , og gjøremål er det hele tida. Tror jeg må minsere på kolleturene mine, som tar ca 3 timer av dagen min. Idag må jeg spa opp potetåkeren der jeg har plas til ca 30 poteter, klippe ned noen Clematis, og sjekke hvem som til nå har overlevd. Så må skvallerkålspirer bort, og løvetenner dukker jo opp selv om jeg synes jeg fjernet 'alle' ved første opprenskning !! Skulle hatt oppdatert meg på PC'n også, men når været er fint, er det deilig å være ute. Det blir jo aldri en regnværsperiode !! Og så skulle leiligheten vært rundvasket, får ta et rom av gangen. Og så MÅ jeg ta en opprydning på loftet. Jo, det ser ut til å bli nok en travel uke. Når jeg i tillegg skal til Strømmen fra onsdag morgen til torsdag formiddag, siste fotokveld på torsdag, så er uken full.

Noen ganger skulle man bodd et sted uten hage, elektrisitet, klokke og mennesker !!

2 kommentarer:

Marit sa...

Bodd et sted uten hage? Jeg tror du er blitt helt tullerusk! *ler*
Nei, det hørtes ut som en skrekktilværelse for meg i hvertfall. Men jeg er enig i at den tar mye tid, all tid egentlig...

Ha en flott hagedag!

RandiF sa...

Hmmm....så det nytter ikke å bli pensjonist heller altså....:-DD