mandag 18. januar 2010

En dagsplan !

Våre bokhyller med bøkene alfabetisk

Jeg tror at når man glir over i pensjonistenes rekker er det viktig å ha en slags dagsrytme, som min datter hele tiden sier : Man må ha en plan ! Hun driver sin egen bedrift, med mange ansatte, og jeg ser at det er viktig for henne, men også for meg. Det tar nok tid før jeg kommer så langt, siden jeg er utrolig impulsiv, og 'lever livet etter innfallsmetoden' men det kan allikevel ligge en 'plan' bak !! Jeg startet det nye året med å gå til kollen min tidlig på morgenen, nesten rett fra dyna. Så skal jeg rekke avtaler litt tidlig på formiddagen, og vips er jeg ute av den gode morgentralten. Da er det å gå senere på dagen, men er ute av rytme. I helgene er vi fortrinnsvis på hytta, der er det IKKE noen dagsplaner, bare for å ha sagt det.
F.eks. idag, rydding, klesvask,og andre huslige sysler, før jeg skal på formiddagsbesøk til en tidligere kollega som har flyttet inn i ny bolig/leilighet. Fikk endelig bestemt en dato, og skal dit halv 11, det betyr at det blir kolletur etterpå. Jeg bare MÅ gå den turen, det har noe med vekt og trivsel å gjøre.Da kommer vel gubben hjem før meg og må sette over middagen. Heldigvis er det intet på 'agendaen' i kveld, ennå. Kanskje kino med min søster, det er visst en Meryl Streep-film.

Så leser jeg om salat-prikling hos Harry-Ford, da er det like greit at jeg venter til jeg kan så på friland, men kanskje jeg skulle bestille frø ?!! Frilandsfrø !!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil bare ha sagt at det biblioteket så utrolig koselig ut. Jeg hadde fløt meg hjemme der. ;)

Bjørg 47 sa...

Takk, og vi trives, og jeg leser, målet er vel å ha lest det meste, det tar tid, men jeg har vel ca 30 år å gjøre det på !!!!!

Mia sa...

Det ligger några läsetimmar i det biblioteket! Dagsplaner jag, dom lagar jag, men redan vid förmiddagskaffe brukar jag att falla ur..