fredag 15. januar 2010

Telemarksendinga og sjokolade

Morrasol

Kaffen er snart klar

Måtte bare forevige denne hendelsen med et foto i etterkant. Det gir god grunn til medkolletravere å mobbe meg for dette intervjuet på telemarksendinga tidlig en morgen. Sikkert bare misunnelige, men noen fikk glede av sjokoladen , som jeg IKKE spiste selv. Kan jo ikke spise sjokolade på trimtur !!! Men en hyggelig 'gimmick' er det jo. Jeg har måttet gå senere enn vanlig noen ganger, det gir også grunn til 'anmerkninger'. Og det var deilig å gå opp uten hodelykt, selv om foto-objektene nok kommer senere på våren. Kompaktkameraet er uten brukendes batteri, jeg må vente til neste lønning, minst, men det er kanskje like lurt å kjøpe et nytt, så jeg får se etterhvert. Nikonkameraet 'henger' på ryggen hver dag, det kan jo dukke opp noe !!!!
Styremøtet i hagelaget avdekket at jeg er blitt 'flyttet tilbake til Skien, da blir jeg ganske frustrert, i tillegg har de 'stengt' meg for redigeringer, en god grunn til å ikke være medlem !! Men jeg er da vitterlig sekretær i Porsgrunn enda et år, og må 'rydde opp' i dette , som skulle være unødvendig, men ....
Hostafeberen er fortsatt plagsom, det blir STORE eksemplarer iår, fordi det er et hytteprosjekt på gang, - - i hodet foreløpig.

1 kommentar:

Harryford sa...

Sjokladen så nå fristende god ut på utsiden, og det holder kansje!
Her på sørlandsendinga er det flakslodd det går i - vi er så sunne her;-)

Reine såpeoperaen dette med ditt/dine medlemskap og verv i hagelaget/ene! De må da ikke rote når den har en kapasitet som deg med på laget! Fy!

Hmmm - hytteplaner ja......dream!

Ha en riktig fin helg Bjørg, jeg "leser" deg" hver gang, og er snart lokalkjent av dine turbeskrivninger. :-)