søndag 25. april 2010

ABC i ord og bilder - B

Bøker
Blad
Boller
Min datter Bente med to av sine Barn som da er mine Barnebarn

Plutselig gikk det opp for meg at bokstaven B var tilgjengelig. Det første jeg tenkte på var Bøker, siden vi 'samler' på Bøker. Jeg er en slik Bokorm som leser omtrent alt, og nå med dette gipsa benet har jeg hatt tid til å lese med enn vanlig.

Barnebarn er også noe som faller meg 'i hu', jeg er så heldig å ha fem stykker, min datter Bente har tre, og min sønn har to. Igår hadde jeg gleden av å være sammen med disse tre, da vi overvar Sentrumløpet i Oslo, og Oscar fikk en Ballong som 'datt opp' i taket på restauranten. Oscar er 2 år. Jeg kan sende en tanke til min Bror som bor i Sarpsborg, og jeg tenker på Bygdeborgen Børva ved Gorningen i Siljan, der vi har vårt fotokurs rett ved. Og jeg blir nesten sulten ved tanken på store Boller med masse rosiner !!

Og ikke minst min datters arbeidsplass Barnehageressursen AS der hun er daglig leder/sjef. Dette er et vikarByrå som leier ut vikarer til Barnehager. Søk på nettet, så finnes hun der.

4 kommentarer:

Henny sa...

Mange fine B'er, ikke mindst børn og børnebørn.

Petunia sa...

Mange flotte B fra deg, Bjørg!
Barnebarn må være vidunderlig å ha!

Du hadde linket til A innlegget på listen inne på ABC bloggen, men jeg har ordnet den nå. Nå kommer folk direkte til B innlegg ditt:)
Ha en flott søndag!

TorAa sa...

Utmerkede B-er her.
Alt fra bøker og blader via boller til barnebarn. Flott spennvide

Bling - our elf on the shelf sa...

Oi, så mange B`er du klarte å lure frem. Flott løsning på oppgaven, og lille Oskar er bare henrivende :)