mandag 12. april 2010

Vårsøndag
Endelig fikk vi en praktfull soldag som varmet og brant, for jeg ble faktisk solbrent igår. Det eneste skåret var jo at jeg har begrenset aktivitetsevne, men sitte i sola å lese er da givende det også. Det blir ca en bok om dagen, og jeg har nettopp begynt på siste boka av fire om Arn, av Jan Guillou. Og innimellom leste jeg en liten bok om Wilfred Skredes ferd gjennom Russland og Asia på vei mot Canada, dette var i begynnelsen av annen verdenskrig. Han skriver så morsomt , at gubben stadig måtte spørre om hva jeg lo av. Kan anbefale den på det varmeste. Og jammen fant gubben frem et par reiseskildringer vi hadde i bokhyllene, som jeg ikke har lest !!

Ellers er utsikten til hagen fremdeles fra rekkverket !! Og gubben har beskjært etter sitt eget hode, så det blir en spennende vår, han kan jo ikke vite hvilke clematiser som bare blomstrer på fjorårs ved !! Men da blomstrer de sikkert neste år !!

2 kommentarer:

Marit sa...

Nydelig utsikt du har! Jeg har ikke lest bøkene om Arn, men har sett filmatiseringen som jeg likte veldig godt.

IngunnBW sa...

Så flink mann du har :) Om det ikke blir helt som du ville gjort det, blir det i alle fall gjort. Jeg liker Jan Guillot svært godt, men bøkene om Arn har jeg fremdeles itl gode. Håper på mange gode og varme verandadager for deg fremover :)