mandag 3. mai 2010

Mai men kaldt

Hundetann

Fortsatt nattefrost, slik sett greit å bare være tilskuer til egen hage !! Sendte Torhild ut i hagen med kamera, og kommanderte ta bilder her , og der, og der !! Tulipa tarda er i blomst, likedan villtulipaner som jeg har glemt navnet på. Noen påskeliljer har også kommet, og den ene blomsten på den lille hundetannen. Ser at blåveisen har spredd seg under trappetrinna, og det så jo egentlig bra ut.

Noen liljebiller ble kverket, og de første snilene er observert og snilegift lagt ut.

Bjørkene har fått grønnskjær, jordene er grønne, jo, det våres !! Nå må bare varmen komme snart !!

5 kommentarer:

Asbjørg sa...

Hadde gjort seg med litt varme nå ja.Ser jo at det skjer ting i bedene,men sakte-sakte.Jeg håper også å få plantet på verandan snart,det begynner å bli fullt inne av pelargonier og diverse som vokser og venter på utelivet!
Ha ei fin uke!

Marit sa...

Varme hadde gjort seg, ja! Vi har fyrt i ovnen hver kveld i det siste. Det eneste som er fint med det kjølige været er jo at vårblomstene varer mye lenger ;)

HansHB sa...

Og her snør det!!!
Har jo et håp om varmere vær da!
Fine bilder fra hagen din!

Har sendt deg en epost ang. tysbast og giftighet.
Klikker du linken i innlegget mitt vil du få enda mer info om blomsten! I tillegg har jeg lagt ut et bilde av planten i blomst, -
tatt 01.05.2007!!!
Ha en fin kveld!

Tove sa...

Flott vårblomstring til tross for det kalde været :-) Kan jo hende sommeren blir bra nå som våren er så kald ;-)

Mia sa...

Den hundetannen var söt, att jag har missat den tidigare, den skulle jag gärna ha. Jag tycker om dom små, som tarda för exempel, jättesöt den också.
Kallt ute ja, vi får hoppas det snart vänder igen :)