onsdag 20. mai 2009

Hagebesøk hos Hagegale

Hosta June en av mine favoritter


Det ble en skikkelig hyggelig tur oppover i Buskerud, jeg hentet planter, var innom Randesund,(fant en Hosta der, forresten) Siljan Blomster, Fjelldalen Blomster og det ble litt 'her og der', for å si det sånn !!! Noen utplantingsplanter MÅ jeg jo ha, men jammen er de kostbare !!

Hyggelig å besøke noen som er like hagegale som meg, kanskje jeg ikke gir ordentlig uttrykk for det, og for en kunnskapsrik 'lady', jeg er imponert !! Gleder meg til å få navneskilt tilsendt i Posten, for her må det navnes !!

Clematisene mine vokser fortere enn jeg greier å binde dem opp, og iår som sist år, må jeg fjerne alle disse skjønne forglemmegeiene, de tar kvelertak på det meste. Har et prosjekt i bedet mot naboen mot nord, og kjenner det i rygg og armer, men slik skal det jo være. !! På plantebytte i Brekkeparken fikk jeg bl.a. med meg en Flatklokke/Platycodon, som vel er en plante sneglene liker, så den får jeg sette på hytta.

I morgen er det Kjoseløp for 25'te gang, og vi skal dit. Og så må jeg få tatt et tak i hagen når vi kommer hjem derfra, kanskje litt før vi drar, også !! Enig med Iris, det er en travel tid.

5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ja, det er en travel tid nå på våren, for da skal alt gjøres. Sommeren skal nytes og planlegges neste års prosjekter.
Håper du får en fin fridag og husk det er snart helg.

Gunilla sa...

Ja hostorna är ju verkligen fina växter jag gillar dem ochså.
Och dina clematisar verkar ju ha kommit igång riktigt bra.

Ha en fin helg

Gunilla

Wenche sa...

Så mange flotte Clematis du har. Jeg har en del jeg også, men det er liksom ikke noe "fart" på dem bortsett fra alpina'n. Har kjøpt meg 6 nye i år, får håpe de blir litt bedre.

Hosta er også en av mine favoritterplanter. Det har etterhvert blitt en del forskjellige og June er nok absolutt en av favorittene.

Ha en riktig god helg :-)

Marit sa...

'June' er en av mine favoritter også! Takk for hyggelig besøk. Du må bare ta deg en tur igjen litt senere på sommeren. Da skal du få se på hostaene på sitt fineste!

Bjørg 47 sa...

Iris: Takk, gleder meg til et lite besøk hos deg med 'utvokste' planter. Håper jeg får det til.