tirsdag 12. januar 2010

Dagens tur

SiljuknatthyttaJeg tenkte at siden jeg tok et par bilder i dag, kunne jeg jo bare nevne at dagens tur til Ulvskollen ble litt lenger enn jeg pleier. Det var såvidt tråkket sti over til Siljuknatthytta, jeg har ikke gått der mer enn et par ganger på barmark, så jeg tok sjansen på at de som hadde tråkket visste sånn cirka hvor stien var. Et sted var jeg litt i tvil, og tok sjansen på å gå rett frem, men der måtte jeg et stykke vasse i løs snø til knes, fulgte blå merker, og kom så inn på noen spor igjen. Tilslutt kom jeg ned til Siljuknatthytta, som tilhører STT. Ingen var deer, så jeg skrev bare navnet mitt i boka, og gikk nedover Brubergdalen, og ned til veien. Er ikke så glad i denne dalen, den er trang, men det blir liksom en rundtur, så da så. Jeg møtte noen ivrige turgåere, alltid hyggelig å møte noen, og fikk anbefalt en annen sti til sommeren, til Magnetkollen eller Magnettjern, som jeg heller ikke har vært. Når man er litt 'kollegal' som jeg, blir det til at jeg går mest til Brynhildsbu. Nå kan jeg jo bruke lenger tid, kanskje en gang i uka, til å bli litt mer kjent i Østmarka. Temperaturen idag var nesten vårlig, det merkes at det går mot VÅR !!!

2 kommentarer:

krepsemor sa...

Hei!
Går du til fots? Jeg trodde at det var like mye snø hos deg, som det er her! Her er ca en halv meter! Selv har jeg ikke hatt ski på beina siden februar i fjor, så det er ikke så sprekt! Skulle ønske jeg hadde hatt mer tid til turer. Nå blir det så tidlig mørkt at jeg har ikke før fått ryddet etter middagen, så er det mørkt!
Fine bilder du tar! Det er så mye vakkert i naturen, og det er viktig å få med alle detaljer! Det er du flink til!
Ha en fin uke!

Bjørg 47 sa...

Takk for det, og ja , jeg går til fots, det er beintråkket sti opp til denne kollen min, det går ca 20-30 stykker dit hver dag, sjelden noen sammen med noen, men møtes til en kopp kaffe eller tre, og litt løsning av verdensproblemer !!!