torsdag 22. april 2010

Ny trapp, endelig
Endelig blir det trapp i skråningen. Den ble påbegynt igår, men sluddbygene kom og gilkk. Jeg ser allerede potter med Geranium i den !!!!!! Og jammen skimtet jeg en påskelilje tett ved. Og nå skal det være 12 dager til jeg får av gipsen, hvis jeg da bare får gågips i stedet !!!!! Sukk !!

Jeg har helt glemt at jeg fikk en fin gul potterose av gode hagevenner som vi tok med på hagemøte forrige uke. Den lever ennu, men vil ha vann hver dag. Om jeg greier å hokde liv i den til jeg kan plante den ut, ville det jo vært fint.

Ellers har jeg 7 blomster på Hoyaen min, riktignok i forskjellige stadier, men da varer jo blomstringen leeenge ! Og at jeg nettopp har lagt ut bilde av den gule potterosen, passet det bra at jeg surfet innom Aud på Dahl sin blogg, la henne til som følger, men hvordan jeg i huleste får lenket henne, ??????? det vet jeg ikke.

5 kommentarer:

Aud sa...

Jeg kan se for meg at det blir kjempefint med potter i trappa.
Hyggelig at du vil være med i konkurransen min.

Meg sa...

Hvis jeg forstår riktig hva du mener med å lenke henne så kommer det en liten oppskrift her:
- logg deg inn
- gå til forsiden av bloggen din
- like ved den nederste linken "norsk nettfoto info" vil det være en liten logo med noen verktøy, trykk på denne.
- trykk så på "legg til i liste"
- huk av for "blogger jeg følger"
- huk av for den ønskede bloggen
- klikk "legg til"
- klikk "lagre"

og da tror jeg det skal være i orden :)

Meg sa...

Da forstår jeg hva det er du mener og skal prøve å gi deg en liten innførsel i det. Når du skriver et innlegg er det et tegn der som viser en liten klode med en lenke på. Hvis du markerer teksten du ønsker skal være f eks "Aud på Dahl" og så trykker på denne kloden/lenka, så vil du få opp en ramme der du kan skrive eller kopiere inn lenken til hennes blogg. Var det forståelig?

Bjørg 47 sa...

Nei, lenkeadressen står på innlegget FØR jeg lagrer det, men vises ikke i teksten. Sukk !!

Meg sa...

hmm.. da kan jeg nok ikke hjelpe deg.