lørdag 15. mai 2010

Nytt prosjektLurer på om vi blir ferdige noen gang. Nå er det gravd ut til mer brolagt hagegang. Plenen blir iallefall mindre, kanskje det ender med ikke plen i det hele tatt !! Greit for meg, jeg synes mer om å luke litt enn å klippe plenen, men ..... Greit at hagen ikke er større enn bredden på karmbedet. Der skal vi forresten så ringblomster og kornblomster, siden potetavlingen var så dårlig sist år. Skal visst skifte litt, og har jo ikke andre steder å ha poteter !!

Ellers begynner tulipanene å vise farge, og vi har igjen et vårbed. Plukker liljebiller hver dag, og tre sniler ble kverket igår, da jeg lå på firekrabb og luket ferdig et bed mot nord. Det hører egentlig til fellesområdet, men ingen har brydd seg ennå. Det er ulike størrelser på hageflekkene rundt vår firemannsbolig, siden to av leilighetene er bebodd med ungkarer som knapt nok er interessert i å klippe plenen, så er de fornøyd, tror jeg. Og den hagen som ligger ved siden av vår , der kommer en ny beboer i juli, det blir spennende å se om hun er interessert i haging. Det hadde vært koselig, egentlig.

4 kommentarer:

Margrethe sa...

Har du hage så blir du aldri ferdig. Heldigvis. Men inn i mellom kommer man til pauser da man kan nyte det en har gjort. Jeg liker å være underveis. Det ser i hvert fall veldig koselig ut hos deg. Ha en deilig helg.

Mia sa...

Den karmen din ser flott ut med sin röda färg, blir liksom ett blickfang. Vad ska man med gräs till, egentligen. Det är ju mycket finare med blomster och annat, speciellt när platsen är begränsad. Håller med dig, det ÄR mycket mera skoj att luka än att klippa gräs :)

IngunnBW sa...

Så flott oversiktsbilde av kjempefin have! Ja, hva skal man med gress... Da mine fotballspillende gutter hadde sparket fra seg ville jeg heller ha singel og bed enn gress. Gressklipping er kjedelig og tidkrevende! Da vi flyttet var målet å ikke ha en eneste gressflekk. Matten krymper for hvert år, nå bruker jeg bare 10-15 minutter på å klippe :)

Vivishagerom sa...

Hageprosjekt må til og det er jammen meg gøy også. I fjor gikk jeg også å tenkte på å få fjernet gressplanen for å lage grusganger, men i vår har jeg skifta mening og tror gresser skal få lov å være der. Veldig mye enklere å gjøre reint om våren enn disse grusgangene som det samler seg masse rart i. Men skal aldri si aldri, plutselig så endrer jeg mening igjen.
Ønsker deg en fortsatt fin helg og en fin 17.mai