lørdag 4. desember 2010

NedturFørst skulle vi reist til Edinburgh onsdag kveld, men flyet ble kansellert, de kan jo ikke noe med snø og kulde der borte !! Så var det å vente til neste ombookede avgang som var i går kveld, men idet vi gikk 'over dørstokken heme' med kofferten i handa, tikket det inn en melding på telefonen: URGENT- Your flight has been cancelled- please visit www.ryanair.com for free rebooking or refund !!!!!! IGJEN !!! Ja, ja, vår sjåfør tok en kopp trøstekaffe med oss, greit at vi ikke hadde reist til Torp-flyplassen, men skikkelig nedtur å åpne kofferten igjen. Etterhvert tok vi taxi til byen for å 'drukne sorgen', og det ble en særdeles hyggelig kveld , fordi det ikke var musikk, så det gikk an å føre en samtale uten å rope til hverandre, og i tillegg var det mange hyggelige personer å snakke med. Kvelden forsvant, og taxi tok oss hjem sånn ca 2 !!!!!
I dag må vi pakke ut koffertene med innhold som ikke har vært i bruk, og det er psykisk NEDTUR !!!!! Vi drar i stedet på hytta, når jeg bare blir 'kjørbar', selv om jeg drikker bare vin, er jeg veldig forsiktig med 'dagen-derpå-kjøring'. Det er minus 16, og det tar tid å fyre opp hytta, derfor dro vi ikke i går kveld, og selv om vi kommer opp i ettermiddag, rekker vi å få den varm før kvelden.

Så var det å finne det POSITIVE, som er at vi sparer endel penger på ikke å reise, og at vi nå kan være en hel uke på hytta, MEN DET ER IKKE DET SAMME !!! Uhuuu......

5 kommentarer:

Linnemi sa...

Det der var ikke hyggelig. Man er så innstilt på reisen, gleder seg, har lagt planer.
Håper dere får en flott uke på hytten, og at når støvet får lagt seg, blir alt til det gode. :)

Anonym sa...

Jeg er sikker på at dere får det fint på hytta. Etter min erfaring er det som regel de spontane tingene som faktisk gir de beste minnene. Håper det blir sånn for dere også.

Kristin Aurdal sa...

Så irriterend, men det er bare å gjøre det beste ut av det, og jeg tenker dere får en fin uke på hytta.

primula sa...

Nei og nei så trasig! Blir nesten sint på dine vegne. Håper likevel du får det fint på hytta, selv om det ikke akkurat var planlagt.

Marit sa...

Så ergelig da! Får håpe du får det hyggelig på hytta i steden.