søndag 7. desember 2008

adventsmiddag

(Forretten, mmmm..)
Middagen hos våre venner igår aften var bare helt fantastisk, med forrett, suppe og dessert, anrettet som bare en gourmetkokk kan det. Utrolig hvor godt det smaker når maten er riktig anlagt på tallerknen. Fiskesuppe med flere forskjellige fiskeslag smakte også , dessverre var jeg plaget av hodepine, og orket ikke så mye, men godt var det. Hjemmelaget is+sorbet m/brownies var en flott avslutning. Gode naboer var også invitert, og timene ble borte. Selv hodepinen forsvant etterhvert !! Litt hageprat ble det også, og jeg må nok bort og se når julerosene kommer det borte. Bilder blir vel lagt ut på hjemmesiden deres etterhvert, tenker jeg.

Det er minus 10,6 grader idag , hagen er heldigvis dekket av snø, så jeg håper plantene setter pris på det. Inne vokser Hoyaene mine så det høres, er spent på om de vil blomstre kommende år. Siden vi ikke har det så varmt til vanlig, er det nok disse plantene jeg kan ha i vinduskarmen. Og så må jeg holde liv i en julestjerne jeg vant på hagemøte forleden. Glemmer å vanne, vøttø, men skal prøve, prøve.... Og så må jeg prøve å finne en julerose til å ha på bordet i julen. til erstatning for 'ukens buketter' en stund. Hr roser fra forrige helg nå, som ser ut til å tørke i oppreist stilling !!

2 kommentarer:

Arne på Kleiva i Skien sa...

Du er vår favoritt Bjørg!!!!Veldig hyggelig at dere endelig hadde anledning til å komme.Bare sommeren kommer gjentar vi dette ute i hagen - vår eller din -!

Som mine dager er sa...

Så koselig å ha middag med gode venner. Å kunne samles rundt bordet med god mat til, er ett av mine favoritt-foretak ;-)

Også nevner du fiskesuppe og da blir jeg helt henført vettu. Finnes det noe bedre enn hjemmelaget fiskesuppe?! Vi har laget fiskesupper etter 5-6 forskjellige oppskrifter og har nå funnet vår favoritt.

Kos deg videre i adventstiden.

Klem fra Marit