fredag 19. desember 2008

Endelig

Endelig ble jeg ferdig med julepresangene. En godt forarbeidet liste gjør at det ikke tar stort mer enn en time på et Handlesenter. Har ikke så mange gaver å kjøpe, og vi holder fremdeles på en oppad grense på 500,- som er noe vi kan leve med uten å dra kredittkort !! Jeg kommer unna med ca 3000,00 iår også, og regner med å holde meg der, kanskje noe mer selvlaget neste år, da jeg får mer tid (tror jeg).Jeg tenker på alle dem som i disse dager har mistet jobb , det må være deprimerende, fordi unger av idag forlanger så mye. Det er en kunst å ikke bruke mer enn det man har, ellers blir det vanskelig når årets første måneder kommer med alle regningene.

Nei, nå må jeg pakke, skal til hytta idag etter jobb, for å pynte til jul, så er det jobb ma,tirs,ons, og så regner vi med å være oppe ca halv 6 på julaften. Deilig med noen fridager der oppe. Det verste er egentlig å være så mange dager uten nett-tilgang !!!

2 kommentarer:

Marit sa...

Jeg også holder meg til et budsjett på det samme som deg. Ingen kredittkort skal dras til jul, nei. De er forbeholdt importer fra utlandet! ;) Neida, det er best å klare seg med de pengene en har, ja.

Randines hageblogg sa...

God hyttehelg til deg!

Jeg har alltid som mål å ha flest mulig penger igjen til etter jul og er glad når alle butikkene stenger julaften.