torsdag 2. oktober 2008

Hagemøte i Porsgrunn


Det ble en hyggeligere kveld enn forventet. Dag Arneson viste seg å være en underfundig mann, snakket litt for fort, men hadde mange gullkorn, og flotte bilder fra sin egen hage. Noen tips kom han også med. Og attpå til vant jeg en alpefiol, som jeg må gi bort til min mor. Jeg kan liksom ikke noe med alpefioler.

Ellers ble det en tur til Ulvskollen, dessverre uten bilder, det var grått og trist og lite høstfarger. Men Hostaen som har gulnet hjemme, og som møter meg når jeg svinger inn i gården, er til daglig glede.

Glede, ja ! Fikk pakken fra Hageglede, og har vel skrevet utydelig tall på bestillingen, for jeg fikk to x 15 liljer, som skulle vært to x 3, det ble da dyrere enn jeg hadde tenkt, men det koster jo å returnere, Finner vel alltids en plass. I tillegg fikk jeg bestilte løk fra ILW, som også er liljer. Akk,ja, de må i jorda, og jeg blir blakk !! Håper været idag blir bedre, men det er bare o,1 grad nå på morgenen.

3 kommentarer:

Iris sa...

Jaja, da fikk du i hvertfall liljer nok ; ) Jeg fikk også pakken min i går, men jeg hadde bare bestilt tulipaner. Har så mye liljer, at jeg tror det klarer seg.

leneifredrikstad sa...

Så koselig høstbilde av hosta!
Dag Arneson - er det han som har vært med i grønn glede-programmene?

Bjørg 47 sa...

Til Lene: Ja, det var samme mannen.

Til Iris: Tror ikke jeg får for mange liljer, men hvor skal jeg så plasserer mine 101 nye liljer !!!!??