tirsdag 16. desember 2008

AFP

Det er ikke egentlig lett, men jeg velger å gå av med AFP, etter et rådgivningsmøte idag. Min datter kunne være med, og hun spør litt mer enn meg, så jeg tror jeg forsto det korrekt når jeg fårr 2000,0 mindre å rutte med hver måned. Siden jeg ikke egentlig tilhører de høytlønte her i verden, så er det jo mange penger, men alternativet er å være dødssliten hver dag etter endt arbeid. Armene holder ikke lenger til postbudjobb, med dagens tidspress og reklamemengder. For det er vel ganske merkbart i den enkelte husholdning , at det er gjerne mer reklame enn post i postkassen.

Det var en grå desemberdag, med tåke og litt regn, jeg greide å kjøre selv til Stokke, selv om jeg hater å kjøre E-18. Men MÅ MAN SÅ MÅ MAN.

Attpå til har jeg valgt å bytte mobilleverandør, og da funker selvfølgelig ikke telefonen på en stund !!! Men med hjelp av min andre datter skal den vel være brukbar i løpet av kvelden, håper jeg. Man måtte inn på mail og greier, og det har man da ikke i bil !!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håper det blir bra for deg, jeg. Og at pengene strekker lenger enn du frykter. *klem*

hildeG sa...

Håper det går bra! Har du ikke mulighet for å jobbe litt på siden hvis du vil? Erfarne vikarer pleier å være ettertraktet...

Randines hageblogg sa...

Trøsten med lavere inntekt er at skatten også blir lavere.....
Du har nok uansett valgt det rette, det er deilig å kunne disponere sin egen dag.

Ellers er jeg enig med HildeG, etter en viss periode kan en tjene ekstra penger hvis en ønsker det.

Håper du vil etterhvert vil trives som AFP-pensjonist!

Harryford sa...

Ja ja, det er vel godt at valget er tatt! Du blir sikkert en "sprek pensjonist" som kan ta en ekstravakt i ny og ned! - - - Eller finne på noe helt annet å tjene noen kroner på!

Men det deiligste er å kjenne at kroppen kommer i form igjen, og at du er sjefen over både den - og dagen!!!

hajal. sa...

Lukke til som AFP !
2000 pr mnd er ein del det, men når ein veg det opp mot å vere nesten konstant utslitt og trøtt er det vel heller bagatellar å reikne. Eg er sikker på at den nye tilværelsen kan bli både innhaldsrik og spennande.

Bjørg 47 sa...

Ja, på en måte en lettelse å ha tatt bestemmelsen. Med to forelsdre 87 og 88 som begynner å skrante, (de er skilt så de må hver sin 'dose') kan det hjelpe på min samvittighet å ha tid til dem. I tillegg er det fire barnebarn som jeg heller ikke har hatt overskudd til som jeg gjerne ville ha hatt. Joda, dagene blir vel fortsatt for korte !!! Og når man i tillegg er blitt noe i retning av datanerd, ja, jeg trenger vel ikke si mer om det !!!
Takk for kommentarer.